Descriere
Rulourile sunt foarte gustoase si reprezinta un mod minunat de a valorifica pieptul de pui. O combinatie cu o savoare aparte, aceste rulouri va vor cuceri si cu siguranta vor trece rapid pe lista de preferinte.
O reteta rapida si simpla. Rulourile de piept de pui cu sos Camembert se fac fara mare bataie de cap si sunt minunate pentru o masa rapida, atunci cand nu vrem sa petrecem foarte mult timp in bucatarie.
Mod preparare
Speli pieptul de pui, il stergi cu un servet de bucatarie, il pui intre doua folii alimentare si il bati cu ciocanul de snitele.
Speli legumele si ciupercile curatate si le tai in cubulete.
Intr-o tigaie incinsa torni uleiul si calesti ciupercile, ardeiul si morcovul.
Presari pieptul de pui cu sare, piper, cimbru si oregano, dupa gust. Intinzi un strat subtire de legume si ciupercile racite, rulezi si prinzi ruloul cu scobitori.
Asezi rulourile intr-o tava stropita cu putin ulei de masilne si le coci la foc mediu timp de 20-25 minute.
Portionezi rulourile cand sunt reci.
Pentru sos cureti ceapa, o speli si o tai foarte marunt. Topesti intr-o tigaie untul, pui ceapa si o rumenesti usor.
Adaugi branza Camembert curatata de stratul exterior si o tai in bucati mai mici. Amesteci incontinuu, pana se topeste intreaga cantitate de branza. Torni cate putin lapte si continui sa amesteci.
Condimentezi sosul cu sare, piper si putina nucsoara.
Servesti rulourile alaturi de sos.
Pofta buna!