Muraturi & conserve

Daca sunteti in cautare de retete de muraturi de casa, sanatoase, gustoase si verificate sunteti in locul potrivit. Retete de muraturi de casa pentru iarna, retete vechi, fara conservanti chimici. Retete de muraturi, castraveti, gogosari, pepeni, varza, conopida, ardei, hrean. Retete de dulceata, retete de gem, marmelada, toate facute dupa retete simple, explicate clar si pas cu pas, pentru reusita sigura.

Muraturi & conserve Ceapa rosie murata

Ceapa rosie murata

Ceapa rosie murata este un DELICIU! Se face rapid, este o reteta ieftina si o puteti folosi la o multime de preparate

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Sfecla rosie in otet

Sfecla rosie in otet

Iata cum pui sfecla rosie la murat in otet cu un minim de efort. Este perfecta langa o friptura suculenta.

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Muraturi dulci

Muraturi dulci

Muraturi dulci, o reteta de sezon, foarte usor de preparat.

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Gem de caise

Gem de caise

Gem de caise reteta clasica, simpla, fara multa fierbere, cu zahar putin. Cum se face gemul de caise fara gelfix sau conservanti, cat zahar se foloseste, cat se fierbe ca sa ramana auriu?

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine se pregateste usor, cu ingrediente putine si la indemana.

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

O reteta rapida, fara ore multe de fierbere, cu fructe intregi, frumos confiate si sirop bine legat, parfumat, cuo culoare de un rosu intens

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Ardei iute murat

Ardei iute murat

Ardei iute murat.  Ardeiul iute are multiple beneficii pentru sanatate.

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Gogosari in sos de rosii

Gogosari in sos de rosii

Gogosari in sos de rosii pentru iarna pe care ii poti folosi ca si garnitura la o friptura.

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Gogonele dulci acrisoare

Gogonele dulci acrisoare

Muraturile asortate asezoneaza orice fel de mancare, fiind ideale alaturi de fripturi.

Citeste mai mult