Retete

Muraturi & conserve

Gogosari in sos de rosii

Descriere

O conserva pentru iarna delicioasa pe care o poti folosi ca si garnitura la o friptura.

Sosul care se formeaza este exceptional, gogosarii au un gust special, dupa ce se marineaza.

Ingrediente
Mod preparare

Se spala gogosarii, se curata de seminte si se taie fasii groase.

Intr-o cratita punem otetul, zaharul, uleiul, pasta de tomate, sarea, piperul si foile de dafin si amestecam incontinuu pana da in cateva clocote. Se adauga gogosarii si se mai lasa pe foc cam 10-15 minute.

Compozitia se pune in borcanele uscate. Punem capacele cat sunt inca fierbinti.

Nu este nevoie sa sterilizam.

Din aceeasi categorie

Muraturi & conserve Ceapa rosie murata

Ceapa rosie murata

Ceapa rosie murata este un DELICIU! Se face rapid, este o reteta ieftina si o puteti folosi la o multime de preparate

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Sfecla rosie in otet

Sfecla rosie in otet

Iata cum pui sfecla rosie la murat in otet cu un minim de efort. Este perfecta langa o friptura suculenta.

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Muraturi dulci

Muraturi dulci

Muraturi dulci, o reteta de sezon, foarte usor de preparat.

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Gem de caise

Gem de caise

Gem de caise reteta clasica, simpla, fara multa fierbere, cu zahar putin. Cum se face gemul de caise fara gelfix sau conservanti, cat zahar se foloseste, cat se fierbe ca sa ramana auriu?

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Dulceata de visine

Dulceata de visine

Dulceata de visine se pregateste usor, cu ingrediente putine si la indemana.

Citeste mai mult

Muraturi & conserve Dulceata de capsuni

Dulceata de capsuni

O reteta rapida, fara ore multe de fierbere, cu fructe intregi, frumos confiate si sirop bine legat, parfumat, cuo culoare de un rosu intens

Citeste mai mult