Gogosari in sos de rosii Andreea Muraturi & conserve Afisari: 1100 11 mai 2020 Descriere O conserva pentru iarna delicioasa pe care o poti folosi ca si garnitura la o friptura. Sosul care se formeaza este exceptional, gogosarii au un gust special, dupa ce se marineaza. Ingrediente 1 kg pasta de tomate 250 ml otet 250 g zahar 250 ml ulei 1 lingurita piper 3-4 foi dafin 1 lingura sare 5 kg gogosari Mod preparare Se spala gogosarii, se curata de seminte si se taie fasii groase. Intr-o cratita punem otetul, zaharul, uleiul, pasta de tomate, sarea, piperul si foile de dafin si amestecam incontinuu pana da in cateva clocote. Se adauga gogosarii si se mai lasa pe foc cam 10-15 minute. Compozitia se pune in borcanele uscate. Punem capacele cat sunt inca fierbinti. Nu este nevoie sa sterilizam. Din aceeasi categorie 16 septembrie 2022 Muraturi & conserve Ceapa rosie murata Ceapa rosie murata este un DELICIU! Se face rapid, este o reteta ieftina si o puteti folosi la o multime de preparate Citeste mai mult 20 noiembrie 2020 Muraturi & conserve Sfecla rosie in otet Iata cum pui sfecla rosie la murat in otet cu un minim de efort. Este perfecta langa o friptura suculenta. Citeste mai mult 2 noiembrie 2020 Muraturi & conserve Muraturi dulci Muraturi dulci, o reteta de sezon, foarte usor de preparat. Citeste mai mult 29 iunie 2020 Muraturi & conserve Gem de caise Gem de caise reteta clasica, simpla, fara multa fierbere, cu zahar putin. Cum se face gemul de caise fara gelfix sau conservanti, cat zahar se foloseste, cat se fierbe ca sa ramana auriu? Citeste mai mult 16 iunie 2020 Muraturi & conserve Dulceata de visine Dulceata de visine se pregateste usor, cu ingrediente putine si la indemana. Citeste mai mult 18 mai 2020 Muraturi & conserve Dulceata de capsuni O reteta rapida, fara ore multe de fierbere, cu fructe intregi, frumos confiate si sirop bine legat, parfumat, cuo culoare de un rosu intens Citeste mai mult