Retete

Dulciuri/deserturi

Bomboane Raffaello

Descriere

Bomboane Raffaello de casa cu nuca de cocos, crema de branza - o reteta explicata pas cu pas.

Cele mai bune bomboane Raffaello facute acasa! Cremoase, fine, cu migdale, nuci, visine sau chiar ciocolata pentru iubitorii de dulce!

Ingrediente
Pentru Umplutura
Mod preparare

Se pune intr-un bol crema de branza impreuna cu zaharul pudra si se amesteca. Dupa, se adauga 200 g de nuca de cocos si esenta de vanilie si se amensteca.

Din compozitia formata se ia cate o lingura si se aplatizeaza.

Se poate pune in interior cate o migdala, visina din compot scursa de zeama sau chiar crema de ciocolata (Nutella/Finetti). Se formeaza bilute dupa care se tavalesc prin nuca de cocos ramasa.

Se pun pe un platou si se dau la frigider pentru cel putin 30 de minute.

Din aceeasi categorie

Dulciuri/deserturi Desert la pahar cu capsuni si ricotta

Desert la pahar cu capsuni si ricotta

Pentru zilele calduroase, un desert rapid si delicios.

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Biscuiti cu unt de arahide

Biscuiti cu unt de arahide

Reteta Biscuiti cu unt de arahide si ciocolata, biscuiti fragezi si gustosi

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Budinca de chia cu ciocolata

Budinca de chia cu ciocolata

Aceasta budinca cu chia si ciocolata are un gust incredibil. Adauga capsune si nimeni nu-i va putea rezista

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Tarta rustica cu piersici

Tarta rustica cu piersici

Tarta rustica cu piersici sau Galette cu piersici. In aluat se simte gustul de unt, iar fructele coapte nu fac decat sa intregeasca acest desert special de vara.

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca pentru Paste - Pasca traditionala cu branza dulce

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Tort trio de ciocolata

Tort trio de ciocolata

Un tort de ciocolata delicios, cu trei feluri de mousse si un blat umed de cacao. Daca vreti sa impresionati cu un tort bun, dar si cu un aspect placut, acesta este perfect.

Citeste mai mult