Retete

Dulciuri/deserturi

Desert la pahar cu capsuni si ricotta

Descriere

Pentru zilele calduroase, acest desert la pahar, rapid si delicios, cu capsuni si ricotta este exact ce aveti nevoie.

Ingrediente
Mod preparare

Punem la fiert apa cu zaharul, capsunile si amidonul dizolvat in putina apa. Lasam sa fiarba cateva minute, cat se leaga ca un sos. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca.

Intre timp, amestecam branza ricotta cu smantana pentru frisca, zaharul pudra si pliculetul de zahar vanilat.

Punem in pahare 2 linguri de crema de branza si apoi 2 linguri din sosul de capsuni. Alternam straturile dupa propriul plac.

Recomandam sa pastrati desertul la frigider pentru cel putin 20 de minute inainte de servire!

Din aceeasi categorie

Dulciuri/deserturi Biscuiti cu unt de arahide

Biscuiti cu unt de arahide

Reteta Biscuiti cu unt de arahide si ciocolata, biscuiti fragezi si gustosi

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Budinca de chia cu ciocolata

Budinca de chia cu ciocolata

Aceasta budinca cu chia si ciocolata are un gust incredibil. Adauga capsune si nimeni nu-i va putea rezista

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Tarta rustica cu piersici

Tarta rustica cu piersici

Tarta rustica cu piersici sau Galette cu piersici. In aluat se simte gustul de unt, iar fructele coapte nu fac decat sa intregeasca acest desert special de vara.

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca pentru Paste - Pasca traditionala cu branza dulce

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Tort trio de ciocolata

Tort trio de ciocolata

Un tort de ciocolata delicios, cu trei feluri de mousse si un blat umed de cacao. Daca vreti sa impresionati cu un tort bun, dar si cu un aspect placut, acesta este perfect.

Citeste mai mult

Dulciuri/deserturi Minciunele

Minciunele

Sunt crocante si parfumate. Au forma de fundita si prin unele locuri se mai numesc aripi de inger sau, in functie de regiune: cirighele, uscatele, fundite sau scoruse

Citeste mai mult