Mod preparare
Pune bucatile de piept de pui intr-un bol si stropeste-le cu o lingura de ulei de masline, apoi condimenteaza-le cu mixul format din condimentele de mai sus sau ce condimente preferi tu. Amesteca bine, apoi acopera bolul cu o folie alimentara si baga-l in frigider pentru 30-40 minute, ca sa se marineze puiul.
Unge o tava cu un pic de ulei de masline, apoi adauga bucatile de piept de pui in ea. Baga tava la cuptorul preincalzit pentru 35-40 minute, la jumatatea timpului intoarce puiul de o parte pe cealalta.
In acest timp pregateste sosul de rosii.
Curata si zdrobeste cateii de usturoi, apoi caleste-i intr-o tigaie aproximativ 2 minute la foc mic. Adauga pulpa de rosii in tigaie, condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi lasa sa se reduca sosul la foc mic. La final adauga busuiocul proaspat tocat, amesteca, apoi pune tigaia deoparte.
Dupa 35-40 minute de stat la cuptor, puiul ar trebui sa fie gatit. Scoate tava, pune pieptul de pui pe o farfurie, apoi adauga in tava sosul de rosii.
Pune bucatile de piept de pui in tava peste sos, peste pui adauga cate o lingura din sosul din tava, apoi cate 3 felii de mozzarella peste fiecare bucata de pui.
Baga tava din nou la cuptor pentru 10 minute sau pana cand mozzarella este topita.
Serveste cald alaturi de garnitura preferata.
Pofta buna!