Pui in crusta de sare Alina Mancaruri cu carne Afisari: 1960 13 mai 2020 Descriere Este un tip de coacere foarte sanatos deoarece nu avem nevoie de nici un tip de grasime, sarea creeaza un fel de carapace care impiedica puiul sa devina uscat. Va sfatuiesc sa incercati macar o data sa preparati astfel puiul pentru ca are un gust inegalabil. Nu va speriati! Puiul nu va iesi prea sarat si nici sec. Ingrediente 1 fir ceapa verde 1 pui 100 g unt 4 cartofi 3 kg sare Mod preparare Puiul intreg se spala si se sterge cu un servet de hartie. Se aseaza un strat de sare intr-o tava apoi vom aseza puiul si peste pui sarea ramasa. Cartofi se invaluie in aluminiu si se aseaza peste sare, langa pui in tava. Se baga la cuptor pentru 140 de minute la 200 °. Untul se freaca cu ceapa verde tocata foarte marunt si putina sare. Cand este gata puiul se scoate pe un platou si se portineaza. Cartofi se cresteaza si se pune deasupra crema de unt. Din aceeasi categorie 21 februarie 2021 Mancaruri cu carne Pui Caprese Puiul Caprese sau mai bine zis, piept de pui in sos de rosii cu mozzarella si busuioc proaspat este o retetainterpretata dupa salata caprese Citeste mai mult 13 august 2020 Mancaruri cu carne Pastrav la cuptor Rafinate si parfumate, retetele de mancaruri de pastrav reprezinta alegerea ideala pentru mesele de seara in familie. Citeste mai mult 29 iunie 2020 Mancaruri cu carne Ceafa de porc la tigaie cu legume Ceafa de porc la tigaie grill cu ceapa si usturoi. Ceafa de porc marinata rapid cu ulei de masline si condimente. O reteta simpla si rapida. Citeste mai mult 15 iunie 2020 Mancaruri cu carne Chiftele din carne de pui si spanac Chiftele din carne de pui si spanac Citeste mai mult 2 iunie 2020 Mancaruri cu carne Pui cu cartofi copti Puiul la cuptor impreuna cu o garnitura gustoasa este una dintre cele mai iubite si incercate retete culinare. Citeste mai mult 30 mai 2020 Mancaruri cu carne Rulouri de piept de pui cu sos Camembert O reteta rapida, o reteta simpla, rulourile acestea se fac fara mare bataie de cap si sunt minunate, atunci cand nu vrem sa petrecem foarte mult timp in bucatarie. Citeste mai mult