Supa crema de ciuperci cu smantana Andreea Supe si ciorbe Afisari: 1729 22 aprilie 2020 Descriere Supa crema de ciuperci cu smantana si cartofi –o reteta simpla, ieftina dar foarte gustoasa. Ingrediente 500 g ciuperci 100 g smantana 30 g unt 4-5 catei usturoi 2 buc ceapa 500 g cartofi 10 g sare Mod preparare Ceapa se curata si se taie felii, usturoiul se decojeste si se taie si el. Ciupercile se taie in sferturi. Cartofii se curata de coaja si se taie in bucati egale. Intr-o oala se pun la calit in ulei si unt ceapa si usturoiul. Se lasa 4-5 minute la foc mic, apoi se pun ciupercile, se adauga sarea si piperul, si se mai calesc 5-6 minute la foc mediu. Ultimii se adauga cartofii. Se soteaza 4-5 minute impreuna cu ceapa si ciupercile, apoi se toarna circa 2 l de apa calda si se lasa la fiert la foc mediu aprox. 40 de minute. Cu ajutorul unui mixer vertical, paseaza supa cat mai fin. Dupa se adauga smantana si se asezoneaza cu sare si piper. Pofta buna! Din aceeasi categorie 1 noiembrie 2021 Supe si ciorbe Supa crema de cartofi dulci Supa crema de cartofi dulci, reteta simpla, vegana/ de post, este delicioasa si sanatoasa.Reteta se supa crema de cartofi dulcieste consistenta, fina si gustoasa. Citeste mai mult 5 octombrie 2020 Supe si ciorbe Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac este un preparat gustos, ideal de pregatit la inceput de toamna, atunci cand incepe sezonul dovleacului. Citeste mai mult 31 iulie 2020 Supe si ciorbe Tarator Tarator - Supa rece de castraveti cu iaurt, reteta bulgareasca Citeste mai mult 30 iulie 2020 Supe si ciorbe Supa crema de linte cu rosii si tofu Supa crema de linte cu rosii si tofu - usoara, dar in acelasi timp foarte hranitoare, motiv pentru care trebuie sa nu lipseasca dintr-o alimentatie echilibrata Citeste mai mult 18 iunie 2020 Supe si ciorbe Ciorba arabeasca Ciorba arabeasca. Este o ciorba care se serveste calda si cu ardei uite. Citeste mai mult 11 iunie 2020 Supe si ciorbe Supa crema de hribi Supa crema de hribi. Hribii isi dezvolta mai vine aroma daca sunt caliti in unt topit, la foc mic. Citeste mai mult