Sos besciamella / Bechamel Alina Sosuri Afisari: 1194 30 aprilie 2020 Descriere Sosul Bechamel se mai numeste si sos alb, si este foarte des folosit in prepararea a numeroase feluri de mancare. Ingrediente 2 foi dafin 1 lingurita nucsoara Un praf piper Un praf sare 500 ml lapte 50 g faina 50g unt Mod preparare Laptele se pune la fiert cu foile de dafin, salvia, nucsoara. Intr-o alta cratita se topeste untul pe foc mediu, adaugam faina amestecand energic sa nu se formeze cocoloase, iar la final laptele fierbinte si aromatizat, putin cate putin. Amestecam pana cand devine o crema densa, cand este gata se lasa la racit acoperita cu o foaie de plastic. Din aceeasi categorie 21 iunie 2020 Sosuri Mujdei cu smantana Exista multe posibilitati de a preparamujdei: cu iaurt, cu smantana, cu rosii, cu ardei copti, mai picant, mai dulce. Citeste mai mult 3 mai 2020 Sosuri Sos Teriyaki Sosul Teriyaki are un gust dulceag si este folosit in gatirea unor preparate, precum puiul Teriyaki, sau este servit ca sos pentru preparate precum sushi. Citeste mai mult 24 aprilie 2020 Sosuri Sos de ciuperci si smantana Daca iti plac pastele atunci trebuie sa stii sa prepari si sosul de ciuperci si smantana. Citeste mai mult 24 aprilie 2020 Sosuri Sos arrabbiata Se prepara repede si simplu, iar ingrediente, probabil, le ai deja in casa. Rezultatele sunt excelente! Citeste mai mult