Sos Teriyaki Andreea Sosuri Afisari: 1224 3 mai 2020 Descriere Sosul Teriyaki are un gust dulceag si este folosit in gatirea unor preparate, precum puiul Teriyaki, sau este servit ca sos de sine statator, separat de preparate precum sushi. Il puteti folosi în marinade, cand pregatiti taietei sau ciuperci. Ingrediente 2 catei usturoi 1/4 lingurita chili 1/2 lingurita ghimbir razuit 60 ml otet de orez 60 ml apa 160 ml sos soia 3 linguri miere 2 linguri amidon Mod preparare Intr-o craticioara mica, amesteca 120 ml de sos de soia, apa, otetul de orez, ghimbirul, mierea, fulgii de ardei iute si usturoiul, ca sa se combine. Se aduce la punctul de fierbere. Cand sosul a inceput sa fiarba, se amesteca impreuna restul de sos de soia si amidonul de porumb pana cand se dizolva si apoi se adauga in sosul care fierbe. Se amesteca timp de 1-2 minute pana cand sosul incepe sa se ingroasa. Adauga mierea si amesteca bine pana la incorporare. Poti folosi zahar in cazul in care nu ai miere. Daca sosul este prea gros, poti adauga 1-2 linguri de apa in timpul fierberii. Din aceeasi categorie 21 iunie 2020 Sosuri Mujdei cu smantana Exista multe posibilitati de a preparamujdei: cu iaurt, cu smantana, cu rosii, cu ardei copti, mai picant, mai dulce. Citeste mai mult 30 aprilie 2020 Sosuri Sos besciamella / Bechamel Sosul Bechamel se mai numeste si sos alb, si este foarte des folosit in prepararea a numeroase feluri de mancare. Citeste mai mult 24 aprilie 2020 Sosuri Sos de ciuperci si smantana Daca iti plac pastele atunci trebuie sa stii sa prepari si sosul de ciuperci si smantana. Citeste mai mult 24 aprilie 2020 Sosuri Sos arrabbiata Se prepara repede si simplu, iar ingrediente, probabil, le ai deja in casa. Rezultatele sunt excelente! Citeste mai mult