Sos de ciuperci si smantana Andreea Sosuri Afisari: 1175 24 aprilie 2020 Descriere Daca iti plac pastele atunci trebuie sa stii sa prepari si sosul de ciuperci si smantana. Este simplu, usor de realizat, iar rezultatele sunt excelente! Ingrediente 1/4 lingurita sare 150 gr parmezan 100 gr smantana 200 gr ciuperci Mod preparare Intr-o tigaie se topeste untul. Se adauga ciupercile spalate si taiate felii. Se adauga sare si piper dupa gust si se lasa la scazut la foc potrivit. Se adauga smantana, se da focul mic si se mai lasa sa dea o data in clocot. Se adauga parmezanul si se amesteca. Se adauga ierburi aromatice la alegere, usturoiul tocat marunt si se ia de pe foc. Intre timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se scurg de apa fierbinte si se servesc imediat acoperite cu acest sos cremos. Se serveste cu spaghetti, se presara cu parmezan şi ierburi aromate. Din aceeasi categorie 21 iunie 2020 Sosuri Mujdei cu smantana Exista multe posibilitati de a preparamujdei: cu iaurt, cu smantana, cu rosii, cu ardei copti, mai picant, mai dulce. Citeste mai mult 3 mai 2020 Sosuri Sos Teriyaki Sosul Teriyaki are un gust dulceag si este folosit in gatirea unor preparate, precum puiul Teriyaki, sau este servit ca sos pentru preparate precum sushi. Citeste mai mult 30 aprilie 2020 Sosuri Sos besciamella / Bechamel Sosul Bechamel se mai numeste si sos alb, si este foarte des folosit in prepararea a numeroase feluri de mancare. Citeste mai mult 24 aprilie 2020 Sosuri Sos arrabbiata Se prepara repede si simplu, iar ingrediente, probabil, le ai deja in casa. Rezultatele sunt excelente! Citeste mai mult