Negresa de post Andreea Retete de post Afisari: 1378 3 mai 2020 Descriere Tii post dar ai pofta de dulce? Pregateste o negresa de post dupa o reteta simpla, cu ingrediente ieftine pe care probabil le ai deja. Se face repede si nu este pretentioasa deloc. Ingrediente 1 fiola esenta de rom 7 g bicarbonat 200 g faina 100 g cacao 70 g stafide 150 g nuca 225 ml apa 125 ml ulei 230 g zahar Mod preparare Incalzim cuptorul la 170 de grade. Intr-un bol amestecam faina, cacaua si bicarbonatul. In alt bol punem zaharul, uleiul, un praf de sare, apa si amestecam pana se topeste zaharul. Amestecam toate ingredientele din boluri dupa care adaugam esenta de rom, stafidele si nucile taiate grosier. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor 40-45 de minute. Lasam sa se tempereze pentru 10 minute in tava in care s-a copt dupa care o scoatem afara pe un gratar sa se raceasca. Pofta buna! Din aceeasi categorie 13 decembrie 2021 Retete de post Cornulete de post cu gem si nuca Reteta cornulete de post cu gem si nuca, reteta simpla cu ulei si apa minerala Citeste mai mult 16 iunie 2020 Retete de post Pate vegetal Reteta de pate vegetal cu naut si legume, de post, un preparat extraordinar de gustos si sanatos. Citeste mai mult 4 iunie 2020 Retete de post Sarmalute cu orez si ciuperci Cum se face umplutura de post pentru sarmale vegane gustoase? Cu ciuperci, orez, verdeturi aromate si putin suc de rosii sau bulion. Citeste mai mult 3 iunie 2020 Retete de post Ghiveci de legume Ce poate fi mai usor decat sa arunci niste legume intr-o tava si sa le dai la cuptor? E tot ce trebuie sa faci pentru a pregati cel mai bun ghiveci la cuptor pe care il poti prepara acasa. Citeste mai mult 15 mai 2020 Retete de post Placinta cu mere de post Aceasta delicioasa si savuroasa placinta cu mere de post merge de minune in orice zi a saptamanii, dar si la ocazii speciale sau sarbatori. Citeste mai mult 12 mai 2020 Retete de post Prajitura cu morcovi de post Prajitura cu morcovi de post - o prajitura simpla, frageda, aromata si foarte gustoasa. Citeste mai mult