Taitei de casa cu ou Alina Pizza & paste Afisari: 1929 13 May 2020 Descriere Versiunea „homemade” e cu atat mai indicata cu cat cei din comert au multi aditivi si ingrediente care, pe termen lung, iti pot pune in pericol sanatatea. Taiteii de casa pot fi folositi pentru supe, ciorbe, diverse mancaruri, budinci si chiar ca desert, sub forma de taitei cu lapte. Daca nu te multumesc aceste variante, poti incerca sa pregatesti retete mai sofisticate, precum ravioli cu tot felul de umpluturi vegetariene sau lasagna de post. Sunt un preparat simplu la care copiii pot participa cu drag. Ingrediente 1 ou cat cuprinde (~100 g) faina 1 lingura ulei masline 1 praf sare Mod preparare Intr-un bol amestecam cu un tel oul, sarea si uleiul. Dupa adaugam faina treptat pana se se formeaza un aluat compact. Aluatul il punem pe o plansa de lucru presarat cu faina si il intindem foarte subtire cu ajutorul unui sucitor. Cu un cutit bine ascutit se taie fasii cat de lungi dorim. Se scultura bine de surplusul de faina si se pot usca pe niste bete sau se rasfira pe o suprafata plana. Din aceeasi categorie 27 November 2020 Pizza & paste Pizza cu pui Reteta de pizza cu piept de pui este o varianta minunata pentru cei mai carnivori Citeste mai mult 27 November 2020 Pizza & paste Aluat pizza O alta metoda de preparare a aluatului pentru pizza, care da rezultate foarte bune, cudrojdia instant . Citeste mai mult 27 November 2020 Pizza & paste Paste cu piept de pui Reteta Pastele cu pui sunt bune pentru un pranz tarziu, satioase si nutritive Citeste mai mult 7 August 2020 Pizza & paste Spaghetti cu scoici si rosii cherry Pastele au o aroma senzationala de usturoi, rosii proaspete si patrunjel. Carnea scoicilor este delicata si parfumata. Citeste mai mult 6 July 2020 Pizza & paste Paste cu pui si ciuperci Paste cu pui si ciuperci la cuptor: consistente, cremoase si sanatoase si nu sunt dificil de realizat. Citeste mai mult 22 June 2020 Pizza & paste Paste cu ton Pastele cu ton sunt un preparat rapid, ce se gateste numaidecat si care merge de minune atat la pranz cat si la cina. Citeste mai mult