Retete

Pizza & paste

Pizza cu pui

Descriere

Reteta de pizza cu pui este o varianta minunata pentru cei mai carnivori, dar care nu vor sa foloseasca mezeluri.

Cu toate ca este prima data cand fac pizza cu piept de pui, ma declar foarte multumita de rezultat! :) 

Am pregatit aluatul de pizza conform retetei de aici.

Ingrediente
Mod preparare

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucatele mici, apoi il condimentam cu sare, piper si boia dulce. Il punem la rumenit intr-o tigaie cu putin ulei in ea si il lasam sa se rumeneasca. Cand este gata il scoatem intr-o farfurie si il lasam sa se raceasca.

Ciupercile le taiem feliute, ardeiul fasii iar ceapa o taiem rondele.

Intindem aluatul intr-o foaie potrivita, apoi il asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Peste aluat punem pasta de rosii, apoi cascavalul dat pe razatoarea cu ochiuri mari, asezam bucatelele de piept de pui, ceapa, ciupercile si ardeiul.

Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenste frumos.

 

Sa aveti pofta!

Din aceeasi categorie

Pizza & paste Aluat pizza

Aluat pizza

O alta metoda de preparare a aluatului pentru pizza, care da rezultate foarte bune, cudrojdia instant .

Citeste mai mult

Pizza & paste Paste cu piept de pui

Paste cu piept de pui

Reteta Pastele cu pui sunt bune pentru un pranz tarziu, satioase si nutritive

Citeste mai mult

Pizza & paste Spaghetti cu scoici si rosii cherry

Spaghetti cu scoici si rosii cherry

Pastele au o aroma senzationala de usturoi, rosii proaspete si patrunjel. Carnea scoicilor este delicata si parfumata.

Citeste mai mult

Pizza & paste Paste cu pui si ciuperci

Paste cu pui si ciuperci

Paste cu pui si ciuperci la cuptor: consistente, cremoase si sanatoase si nu sunt dificil de realizat.

Citeste mai mult

Pizza & paste Paste cu ton

Paste cu ton

Pastele cu ton sunt un preparat rapid, ce se gateste numaidecat si care merge de minune atat la pranz cat si la cina.

Citeste mai mult

Pizza & paste Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese reteta rapida cu carne tocata de vita, ceapa si morcovi.

Citeste mai mult