Retete

Mancaruri cu carne

Rata cu pere

Descriere

Este un praparat cu dificultate medie dar merita orice asteptare.

Ingrediente
Mod preparare

Se preincalzeste cuptorul la 180 °C. Se pun migdalele intr-o tava de copt si se coc pana se rumenesc. Se scot si se lasa sa se raceasca.

Rata se spala si se usuca cu un servet de bucatarie. Se freaca cu sare si o lingura de ulei.

O asezam cu burta in jos intr-o tava adanca si o bagam la cuptor o ora. Se scurge grasimea, se intoarce rata si se adauga 150 ml de apa. Se mai lasa inca 50 -60 de minute pana se rumeneste.

Se spala si curata perele, se tale in jumatati si se fierb timp de 10-20 de minute la foc mic.

Oparim rosiile si le decojim, dupa care le maruntim. Calim ceapa, adaugam rosiile si se fierbe pana obtinem un sos gros. Punem supa de pasare si mai firbem 15 minute. Pisam migdalele si usturoiul intr-un mojar, le adaugam in sos, impreuna cu sare si piper, dupa gust.

Scoatem rata din cuptor o impartim in bucati, adaugam perele si tornam sosul si salvia.

Din aceeasi categorie

Mancaruri cu carne Pui Caprese

Pui Caprese

Puiul Caprese sau mai bine zis, piept de pui in sos de rosii cu mozzarella si busuioc proaspat este o retetainterpretata dupa salata caprese

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Rafinate si parfumate, retetele de mancaruri de pastrav reprezinta alegerea ideala pentru mesele de seara in familie.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Ceafa de porc la tigaie cu legume

Ceafa de porc la tigaie cu legume

Ceafa de porc la tigaie grill cu ceapa si usturoi. Ceafa de porc marinata rapid cu ulei de masline si condimente. O reteta simpla si rapida.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Chiftele din carne de pui si spanac

Chiftele din carne de pui si spanac

Chiftele din carne de pui si spanac

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Pui cu cartofi copti

Pui cu cartofi copti

Puiul la cuptor impreuna cu o garnitura gustoasa este una dintre cele mai iubite si incercate retete culinare.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Rulouri de piept de pui cu sos Camembert

Rulouri de piept de pui cu sos Camembert

O reteta rapida, o reteta simpla, rulourile acestea se fac fara mare bataie de cap si sunt minunate, atunci cand nu vrem sa petrecem foarte mult timp in bucatarie.

Citeste mai mult