Retete

Mancaruri cu carne

Pui cu rosii si parmezan

Descriere

Una dintre cele mai gustoase, usor de facut si populare retete pe baza de pui. Perfecta pentru o cina satioasa si nu foarte grea.

Ingrediente
Mod preparare

Pieptul de pui, se asezoneaza cu sare si piper. Amesteca pesmetul, parmezanul, usturoiul, oregano si busuiocul intr-un bol. Trece fiecare bucata de pui prin amestecul de parmezan si pesmet.

Aseza pe folie de aluminiu pieptul, rosiile taiate felii deasupra pieptului iar la final din nou parmezan si pesmet. Introduce-l la cuptor, deasupra presarandu-se putin mustar Dijon.

Timpul de coacere este de aproximativ 20 minute.

Preparatul se serveste cu salata verde si paine cu usturoi alaturi.

 

Pofta buna!

Din aceeasi categorie

Mancaruri cu carne Pui Caprese

Pui Caprese

Puiul Caprese sau mai bine zis, piept de pui in sos de rosii cu mozzarella si busuioc proaspat este o retetainterpretata dupa salata caprese

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Rafinate si parfumate, retetele de mancaruri de pastrav reprezinta alegerea ideala pentru mesele de seara in familie.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Ceafa de porc la tigaie cu legume

Ceafa de porc la tigaie cu legume

Ceafa de porc la tigaie grill cu ceapa si usturoi. Ceafa de porc marinata rapid cu ulei de masline si condimente. O reteta simpla si rapida.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Chiftele din carne de pui si spanac

Chiftele din carne de pui si spanac

Chiftele din carne de pui si spanac

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Pui cu cartofi copti

Pui cu cartofi copti

Puiul la cuptor impreuna cu o garnitura gustoasa este una dintre cele mai iubite si incercate retete culinare.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Rulouri de piept de pui cu sos Camembert

Rulouri de piept de pui cu sos Camembert

O reteta rapida, o reteta simpla, rulourile acestea se fac fara mare bataie de cap si sunt minunate, atunci cand nu vrem sa petrecem foarte mult timp in bucatarie.

Citeste mai mult