Paella Andreea Mancaruri cu carne Afisari: 1624 11 mai 2020 Descriere Paella este un preparat bazat pe orez originar din zona lacului Albufera, o laguna pe coasta de est a Spaniei in regiunea Valencia. Ingrediente 3-4 catei usturoi 1 ceapa 700 ml supa de legume 1/4 lingurita sofran 1 ardei 100 g mazare 200 g scoici 100 g calamar 100 g creveti 200 g unt 200 g orez Mod preparare Intr-o tigaie se adauga ceapa si se soteaza pana devine transparenta in unt. Se adauga usturoiul, mazarea si ardeiul gras si se continua sotarea pana se inmoaie putin legumele. Se pun inelele de calmar si midiile apoi orezul, amestecand pana se acopera boabele cu ulei. Se toarna supa si se pune sofranul. Se lasa la fiert, la foc mare 20 de minute, apoi se da focul mai mic, se adauga crevetii, se potriveste de sare si piper si se mai lasa la fiert 10 minute. Pofta buna! Din aceeasi categorie 21 februarie 2021 Mancaruri cu carne Pui Caprese Puiul Caprese sau mai bine zis, piept de pui in sos de rosii cu mozzarella si busuioc proaspat este o retetainterpretata dupa salata caprese Citeste mai mult 13 august 2020 Mancaruri cu carne Pastrav la cuptor Rafinate si parfumate, retetele de mancaruri de pastrav reprezinta alegerea ideala pentru mesele de seara in familie. Citeste mai mult 29 iunie 2020 Mancaruri cu carne Ceafa de porc la tigaie cu legume Ceafa de porc la tigaie grill cu ceapa si usturoi. Ceafa de porc marinata rapid cu ulei de masline si condimente. O reteta simpla si rapida. Citeste mai mult 15 iunie 2020 Mancaruri cu carne Chiftele din carne de pui si spanac Chiftele din carne de pui si spanac Citeste mai mult 2 iunie 2020 Mancaruri cu carne Pui cu cartofi copti Puiul la cuptor impreuna cu o garnitura gustoasa este una dintre cele mai iubite si incercate retete culinare. Citeste mai mult 30 mai 2020 Mancaruri cu carne Rulouri de piept de pui cu sos Camembert O reteta rapida, o reteta simpla, rulourile acestea se fac fara mare bataie de cap si sunt minunate, atunci cand nu vrem sa petrecem foarte mult timp in bucatarie. Citeste mai mult