Retete

Mancaruri cu carne

Muschi de porc cu fenicul si portocala

Descriere

Este o friptura delicioasa care merita asteptarea.

Ingrediente
Mod preparare

Intr-o cratita si pun uleiul si untul impreuna cu semintele de mustar. Vom adauga si carnea, intorcand-o pe toate partile. Vom stinge cu vinul alb, lasam cateva minute sa se evapore si vom adauga sucul de la 3 portocale si coaja lor taiata bucati.

Pentru o nota de parfum adaugam feniculul si il vom lasa la inabusit 1 ora si 10 minute.

Intr-o alta cratita se amesteca sucul de la a patra portocala cu mierea, cu care vom unge carnea. Sosul se pune la foc mare sa se caramelizeze.

Cand este gata muschiul se lasa la racit cateva minute si se taie felii.

 

Pofta buna!

Din aceeasi categorie

Mancaruri cu carne Pui Caprese

Pui Caprese

Puiul Caprese sau mai bine zis, piept de pui in sos de rosii cu mozzarella si busuioc proaspat este o retetainterpretata dupa salata caprese

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Rafinate si parfumate, retetele de mancaruri de pastrav reprezinta alegerea ideala pentru mesele de seara in familie.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Ceafa de porc la tigaie cu legume

Ceafa de porc la tigaie cu legume

Ceafa de porc la tigaie grill cu ceapa si usturoi. Ceafa de porc marinata rapid cu ulei de masline si condimente. O reteta simpla si rapida.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Chiftele din carne de pui si spanac

Chiftele din carne de pui si spanac

Chiftele din carne de pui si spanac

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Pui cu cartofi copti

Pui cu cartofi copti

Puiul la cuptor impreuna cu o garnitura gustoasa este una dintre cele mai iubite si incercate retete culinare.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Rulouri de piept de pui cu sos Camembert

Rulouri de piept de pui cu sos Camembert

O reteta rapida, o reteta simpla, rulourile acestea se fac fara mare bataie de cap si sunt minunate, atunci cand nu vrem sa petrecem foarte mult timp in bucatarie.

Citeste mai mult