Muschi de porc cu fenicul si portocala Alina Mancaruri cu carne Afisari: 1495 7 mai 2020 Descriere Este o friptura delicioasa care merita asteptarea. Ingrediente 1/2 lingurita seminte mustar 4 portocale 40 g unt 1praf piper 1praf sare 1 pahar vin alb 3 linguri ulei masline 2 linguri miere Mod preparare Intr-o cratita si pun uleiul si untul impreuna cu semintele de mustar. Vom adauga si carnea, intorcand-o pe toate partile. Vom stinge cu vinul alb, lasam cateva minute sa se evapore si vom adauga sucul de la 3 portocale si coaja lor taiata bucati. Pentru o nota de parfum adaugam feniculul si il vom lasa la inabusit 1 ora si 10 minute. Intr-o alta cratita se amesteca sucul de la a patra portocala cu mierea, cu care vom unge carnea. Sosul se pune la foc mare sa se caramelizeze. Cand este gata muschiul se lasa la racit cateva minute si se taie felii. Pofta buna! Din aceeasi categorie 21 februarie 2021 Mancaruri cu carne Pui Caprese Puiul Caprese sau mai bine zis, piept de pui in sos de rosii cu mozzarella si busuioc proaspat este o retetainterpretata dupa salata caprese Citeste mai mult 13 august 2020 Mancaruri cu carne Pastrav la cuptor Rafinate si parfumate, retetele de mancaruri de pastrav reprezinta alegerea ideala pentru mesele de seara in familie. Citeste mai mult 29 iunie 2020 Mancaruri cu carne Ceafa de porc la tigaie cu legume Ceafa de porc la tigaie grill cu ceapa si usturoi. Ceafa de porc marinata rapid cu ulei de masline si condimente. O reteta simpla si rapida. Citeste mai mult 15 iunie 2020 Mancaruri cu carne Chiftele din carne de pui si spanac Chiftele din carne de pui si spanac Citeste mai mult 2 iunie 2020 Mancaruri cu carne Pui cu cartofi copti Puiul la cuptor impreuna cu o garnitura gustoasa este una dintre cele mai iubite si incercate retete culinare. Citeste mai mult 30 mai 2020 Mancaruri cu carne Rulouri de piept de pui cu sos Camembert O reteta rapida, o reteta simpla, rulourile acestea se fac fara mare bataie de cap si sunt minunate, atunci cand nu vrem sa petrecem foarte mult timp in bucatarie. Citeste mai mult