Retete

Mancaruri cu carne

Creier pane

Descriere

Este un preparat simplu si bun. Interiorul e cremos si gustos iar crusta crocanta si aurie, un deliciu!

Ingrediente
Mod preparare

Se spala creierul in mai multe ape, apoi il lasam in apa pentru 20 de minute la rece.

Il vom fierbe la foc mic cu sarea, piperul si foaiea de dafin.

Dupa ce s-a fiert il scoatem si il lasam la racit.

Pe fiecare bucata de creier o vom da prin ouale batute, faina si se va praji in ulei incins. Cand sunt gata se scot pe hartie absorbanta.

Se serveste langa cartofi prajiti si cu felii de lamaie. 

Din aceeasi categorie

Mancaruri cu carne Pui Caprese

Pui Caprese

Puiul Caprese sau mai bine zis, piept de pui in sos de rosii cu mozzarella si busuioc proaspat este o retetainterpretata dupa salata caprese

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Rafinate si parfumate, retetele de mancaruri de pastrav reprezinta alegerea ideala pentru mesele de seara in familie.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Ceafa de porc la tigaie cu legume

Ceafa de porc la tigaie cu legume

Ceafa de porc la tigaie grill cu ceapa si usturoi. Ceafa de porc marinata rapid cu ulei de masline si condimente. O reteta simpla si rapida.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Chiftele din carne de pui si spanac

Chiftele din carne de pui si spanac

Chiftele din carne de pui si spanac

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Pui cu cartofi copti

Pui cu cartofi copti

Puiul la cuptor impreuna cu o garnitura gustoasa este una dintre cele mai iubite si incercate retete culinare.

Citeste mai mult

Mancaruri cu carne Rulouri de piept de pui cu sos Camembert

Rulouri de piept de pui cu sos Camembert

O reteta rapida, o reteta simpla, rulourile acestea se fac fara mare bataie de cap si sunt minunate, atunci cand nu vrem sa petrecem foarte mult timp in bucatarie.

Citeste mai mult