Oua umplute cu pate Andreea Aperitive Afisari: 1379 27 aprilie 2020 Descriere Ouale umplute sunt un aperitiv usor de preparat si rapid, dar È™i delicioase la gust. La oua umplute putem apela oricand, fie pentru o masa festiva, fie ca vrem pur si simplu o masa vesela si frumos decorata în familie. Ingrediente 1 pate 2 linguri mustar 3 castraveti murati 10 oua Mod preparare Firbi ouale, le cureti de coaja, le tai in doua, scoti galbenusul si il pui intr-un castron. Amesteci galbenusurile cu pateul, mustarul si castravetii tocati marunt si storsi de zeama (se patreaza o lingura de castraveti pentru ornat), la sfarsit adaugi sare si piper, dupa gust. Se umple fiecare jumatate de albus cu aceasta pasta si se orneaza cu bucatele de castraveti, si cu boia (optional). Pofta buna! Din aceeasi categorie 11 august 2020 Aperitive Tartine cu castraveti si somon Cauti o idee aperitiv super aromat si racoritor, potrivit pentru un bufet pretentios? Iti recomandam tartine cu somon si castraveti. Citeste mai mult 6 august 2020 Aperitive Baghete din foietaj cu salam si cascaval Baghete din foietaj, sunt usor de facut si foarte bune, ca apertive, la petreceri sau pur si simplu de mancat in fata televizorului. Citeste mai mult 9 iulie 2020 Aperitive Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza este perfecta pentru mesele festive sau de sarbatori, dar si pentru momentele petrecute cu prietenii. Citeste mai mult 25 iunie 2020 Aperitive Bruschete cu rosii si busuioc Bruschete cu rosii si busuioc, Sunt potrivite la micul dejun, intre mese, cand esti pe fuga sau cand nu ti-e chiar foame, dar ai manca totusi ceva. Citeste mai mult 18 iunie 2020 Aperitive Drob vegetarian cu sparanghel Drobul vegetarian cu sparanghel este excelent pentru cei ce nu agreaza drobul clasic Citeste mai mult 5 iunie 2020 Aperitive Rosii umplute cu carne de pui Rosiile umplute cu carne de pui reprezinta un camp vast pentru experimentele culinare. Citeste mai mult