Retete

Aperitive

Oua umplute cu pate

Descriere

Ouale umplute sunt un aperitiv usor de preparat si rapid, dar È™i delicioase la gust. La oua umplute putem apela oricand, fie pentru o masa festiva, fie ca vrem pur si simplu o masa vesela si frumos decorata în familie.

Ingrediente
Mod preparare

Firbi ouale, le cureti de coaja, le tai in doua, scoti galbenusul si il pui intr-un castron. Amesteci galbenusurile cu pateul, mustarul si castravetii tocati marunt si storsi de zeama (se patreaza o lingura de castraveti pentru ornat), la sfarsit adaugi sare si piper, dupa gust. 

Se umple fiecare jumatate de albus cu aceasta pasta si se orneaza cu bucatele de castraveti, si cu boia (optional).

 

Pofta buna!

Din aceeasi categorie

Aperitive Tartine cu castraveti si somon

Tartine cu castraveti si somon

Cauti o idee aperitiv super aromat si racoritor, potrivit pentru un bufet pretentios? Iti recomandam tartine cu somon si castraveti.

Citeste mai mult

Aperitive Baghete din foietaj cu salam si cascaval

Baghete din foietaj cu salam si cascaval

Baghete din foietaj, sunt usor de facut si foarte bune, ca apertive, la petreceri sau pur si simplu de mancat in fata televizorului.

Citeste mai mult

Aperitive Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza

Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza

Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza este perfecta pentru mesele festive sau de sarbatori, dar si pentru momentele petrecute cu prietenii.

Citeste mai mult

Aperitive Bruschete cu rosii si busuioc

Bruschete cu rosii si busuioc

Bruschete cu rosii si busuioc, Sunt potrivite la micul dejun, intre mese, cand esti pe fuga sau cand nu ti-e chiar foame, dar ai manca totusi ceva.

Citeste mai mult

Aperitive Drob vegetarian cu sparanghel

Drob vegetarian cu sparanghel

Drobul vegetarian cu sparanghel este excelent pentru cei ce nu agreaza drobul clasic

Citeste mai mult

Aperitive Rosii umplute cu carne de pui

Rosii umplute cu carne de pui

Rosiile umplute cu carne de pui reprezinta un camp vast pentru experimentele culinare.

Citeste mai mult