Baghete din foietaj cu salam si cascaval Andreea Aperitive Afisari: 2429 6 August 2020 Descriere Sunt usor de facut si foarte bune la petreceri. Ingrediente optional susan optional oregano 1 ou ~ 2 linguri ketchup ~ 200 g cascaval ~ 200 g salam 400 g foietaj Mod preparare Intindem foietajul dezghetat cu sucitorul, ungem foaia cu ketchup, aseazam feliutele subtiri de salam pe jumatate de foaie. Cascavalul il dam pe razatoarea mare si il presaram deasupra salamului. Cu jumatatea goala de foietaj acoperim partea umpluta. Cu o rola pentru feliat pizza (sau cu un cutit :-)) taiem aluatul fasii cam de 2-3 cm latime. Rasucim fiecare fasie cu grija sa nu cada umplutura si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un bol batem oul si ungem baghetele cu el. Putem sa presaram deasupra oregano, mac, susan, sau le lasam doar cu ou, dupa preferinta. Le coacem la cuptorul incins, pana se rumenesc. Din aceeasi categorie 11 August 2020 Aperitive Tartine cu castraveti si somon Cauti o idee aperitiv super aromat si racoritor, potrivit pentru un bufet pretentios? Iti recomandam tartine cu somon si castraveti. Citeste mai mult 9 July 2020 Aperitive Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza este perfecta pentru mesele festive sau de sarbatori, dar si pentru momentele petrecute cu prietenii. Citeste mai mult 25 June 2020 Aperitive Bruschete cu rosii si busuioc Bruschete cu rosii si busuioc, Sunt potrivite la micul dejun, intre mese, cand esti pe fuga sau cand nu ti-e chiar foame, dar ai manca totusi ceva. Citeste mai mult 18 June 2020 Aperitive Drob vegetarian cu sparanghel Drobul vegetarian cu sparanghel este excelent pentru cei ce nu agreaza drobul clasic Citeste mai mult 5 June 2020 Aperitive Rosii umplute cu carne de pui Rosiile umplute cu carne de pui reprezinta un camp vast pentru experimentele culinare. Citeste mai mult 10 May 2020 Aperitive Bulete de cascaval Buletele de cascaval se fac repede si usor, in plus sunt atat de gustoase incat merita sa le incercati! Citeste mai mult