Retete

Aperitive

Baghete din foietaj cu salam si cascaval

Descriere

Sunt usor de facut si foarte bune la petreceri.

Ingrediente
Mod preparare

Intindem foietajul dezghetat cu sucitorul, ungem foaia cu ketchup, aseazam feliutele subtiri de salam pe jumatate de foaie. Cascavalul il dam pe razatoarea mare si il presaram deasupra salamului. Cu jumatatea goala de foietaj acoperim partea umpluta. Cu o rola pentru feliat pizza (sau cu un cutit :-)) taiem aluatul fasii cam de 2-3 cm latime. Rasucim fiecare fasie cu grija sa nu cada umplutura si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un bol batem oul si ungem baghetele cu el.

Putem sa presaram deasupra oregano, mac, susan, sau le lasam doar cu ou, dupa preferinta.

Le coacem la cuptorul incins, pana se rumenesc.

Din aceeasi categorie

Aperitive Tartine cu castraveti si somon

Tartine cu castraveti si somon

Cauti o idee aperitiv super aromat si racoritor, potrivit pentru un bufet pretentios? Iti recomandam tartine cu somon si castraveti.

Citeste mai mult

Aperitive Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza

Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza

Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza este perfecta pentru mesele festive sau de sarbatori, dar si pentru momentele petrecute cu prietenii.

Citeste mai mult

Aperitive Bruschete cu rosii si busuioc

Bruschete cu rosii si busuioc

Bruschete cu rosii si busuioc, Sunt potrivite la micul dejun, intre mese, cand esti pe fuga sau cand nu ti-e chiar foame, dar ai manca totusi ceva.

Citeste mai mult

Aperitive Drob vegetarian cu sparanghel

Drob vegetarian cu sparanghel

Drobul vegetarian cu sparanghel este excelent pentru cei ce nu agreaza drobul clasic

Citeste mai mult

Aperitive Rosii umplute cu carne de pui

Rosii umplute cu carne de pui

Rosiile umplute cu carne de pui reprezinta un camp vast pentru experimentele culinare.

Citeste mai mult

Aperitive Bulete de cascaval

Bulete de cascaval

Buletele de cascaval se fac repede si usor, in plus sunt atat de gustoase incat merita sa le incercati!

Citeste mai mult