Tartine cu castraveti si somon
Cauti o idee aperitiv super aromat si racoritor, potrivit pentru un bufet pretentios? Iti recomandam tartine cu somon si castraveti.
Rosiile umplute reprezinta un camp vast pentru experimentele culinare.
Prepararea acestei gustari nu are reguli stricte.
Cantitatea fiecarui ingredient poate fi ajustata.
Experimentati si bucurati-va de rezultate!
Fierbi pieptul de pui in apa cu putina sare 40 de minute. Scurgi carnea fiarta, o cureti de oase si pielite si o maruntesti.
Amesteci carnea cu busuiocul tocat marunt, smantana, mustarul, sare si piper dupa gust.
Pastrezi amestecul la frigider pentru 30 de minute.
Speli rosiile si le tai cate un capacel la partea dinspre codita fara a-l desprinde complet de restul rosiei.
Cu ajutorul unei lingurite, scoti miezul rosilor. Presari putina sare in interiorul rosiilor si le lasi sa se scurga.
Umpli rosiile cu amestecul de carne, le pui capacele si le decorezi cu frunze de busuioc.
Aperitive
Cauti o idee aperitiv super aromat si racoritor, potrivit pentru un bufet pretentios? Iti recomandam tartine cu somon si castraveti.
Aperitive
Baghete din foietaj, sunt usor de facut si foarte bune, ca apertive, la petreceri sau pur si simplu de mancat in fata televizorului.
Aperitive
Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza este perfecta pentru mesele festive sau de sarbatori, dar si pentru momentele petrecute cu prietenii.
Aperitive
Bruschete cu rosii si busuioc, Sunt potrivite la micul dejun, intre mese, cand esti pe fuga sau cand nu ti-e chiar foame, dar ai manca totusi ceva.
Aperitive
Drobul vegetarian cu sparanghel este excelent pentru cei ce nu agreaza drobul clasic
Aperitive
Buletele de cascaval se fac repede si usor, in plus sunt atat de gustoase incat merita sa le incercati!