Bulete de cascaval Andreea Aperitive Afisari: 1352 10 mai 2020 Descriere Buletele de cascaval se fac repede si usor, in plus sunt atat de gustoase incat merita sa le incercati! In general se regasesc pe platourile cu aperitive. Daca doriti puteti folosi doar cascaval, cele fara telemea devin ceva mai uscate cand sunt reci. Ingrediente pentru prajit ulei 5 linguri faina 2 oua 200 g telemea 300 g cascaval Mod preparare Radem cascavalul si telemeaua, adaugam ouale. Amestecam pana le incorporam. Adaugam faina si framantam pana obtinem o compozitie compacta si usor lipicioasa. Faina o adaugati putin cate putin pana ajungeti la consistenta optima. Daca branza si cascavalul nu sunt suficient de sarate mai adaugati sare. Modelam bilute ceva mai mici decat marimea unei nuci. Prajim buletele in baie de ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc usor. Le scoatem intr-o sita ca sa scapam de excesul de ulei sau pe un servet de hartie. Pofta buna si spor la gatit! Din aceeasi categorie 11 august 2020 Aperitive Tartine cu castraveti si somon Cauti o idee aperitiv super aromat si racoritor, potrivit pentru un bufet pretentios? Iti recomandam tartine cu somon si castraveti. Citeste mai mult 6 august 2020 Aperitive Baghete din foietaj cu salam si cascaval Baghete din foietaj, sunt usor de facut si foarte bune, ca apertive, la petreceri sau pur si simplu de mancat in fata televizorului. Citeste mai mult 9 iulie 2020 Aperitive Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza Rulada aperitiv cu rosii si crema de branza este perfecta pentru mesele festive sau de sarbatori, dar si pentru momentele petrecute cu prietenii. Citeste mai mult 25 iunie 2020 Aperitive Bruschete cu rosii si busuioc Bruschete cu rosii si busuioc, Sunt potrivite la micul dejun, intre mese, cand esti pe fuga sau cand nu ti-e chiar foame, dar ai manca totusi ceva. Citeste mai mult 18 iunie 2020 Aperitive Drob vegetarian cu sparanghel Drobul vegetarian cu sparanghel este excelent pentru cei ce nu agreaza drobul clasic Citeste mai mult 5 iunie 2020 Aperitive Rosii umplute cu carne de pui Rosiile umplute cu carne de pui reprezinta un camp vast pentru experimentele culinare. Citeste mai mult