Retete

Retete de post

Fasole verde cu usturoi

Descriere

Pregatita doar din cateva ingrediente, pe cat este de simpla si de usoara aceasta salata, pe atat este gustoasa.

Ingrediente
Mod preparare

Intr-o cratita se pune uleiul, 100 ml apa si fasolea. Se presara sare si piper. Se aduce la fierbere, se da focul aproape la mic, se pune capacul. Se fierbe asa inabusit, timp de 20 minute, amestecand o data in timpul asta. 

Dupa cele 20 de minute se ia capacul si se adauga usturoiul strivit si untul si se da focul la mediu. Se fierbe, amestecand des, pana toata apa de pe fundul cratiteti s-a evaporat (~2 minute). Adaugati patrunjelul tocat. Amestecati bine ca sa se impregneze totul cu aceste arome. Potriviti de sare.

Serviti imediat, pe post de garnitura langa o friptura de vita sau porc.

 

Pofta buna!

Din aceeasi categorie

Retete de post Cornulete de post cu gem si nuca

Cornulete de post cu gem si nuca

Reteta cornulete de post cu gem si nuca, reteta simpla cu ulei si apa minerala

Citeste mai mult

Retete de post Pate vegetal

Pate vegetal

Reteta de pate vegetal cu naut si legume, de post, un preparat extraordinar de gustos si sanatos.

Citeste mai mult

Retete de post Sarmalute cu orez si ciuperci

Sarmalute cu orez si ciuperci

Cum se face umplutura de post pentru sarmale vegane gustoase? Cu ciuperci, orez, verdeturi aromate si putin suc de rosii sau bulion.

Citeste mai mult

Retete de post Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ce poate fi mai usor decat sa arunci niste legume intr-o tava si sa le dai la cuptor? E tot ce trebuie sa faci pentru a pregati cel mai bun ghiveci la cuptor pe care il poti prepara acasa.

Citeste mai mult

Retete de post Placinta cu mere de post

Placinta cu mere de post

Aceasta delicioasa si savuroasa placinta cu mere de post merge de minune in orice zi a saptamanii, dar si la ocazii speciale sau sarbatori.

Citeste mai mult

Retete de post Prajitura cu morcovi de post

Prajitura cu morcovi de post

Prajitura cu morcovi de post - o prajitura simpla, frageda, aromata si foarte gustoasa.

Citeste mai mult