Mod preparare
Bati spuma ouale cu zaharul. Fierbi untura cu mierea pana se umfla si torni amestecul peste oua. Adaugi apoi bicarbonatul si faina si framanti o coca pe care o imparti in 3. Intr-o parte adaugi 2 linguri de cacao.
Intinzi apoi doua foi galbene, pe care le pui pe dosul tavii, iar inainte de a le da la cuptor le tai in 3 pe lung, astfel, dupa coacere, vor rezulta 6 bucati de-a lungul tavii, egale. Din partea de aluat cu cacao intinzi o foaie pe care o tai de-a lungul, in 12 betisoare pe care le coci pe dosul tavii.
Prepari doua budinci, adaugand lapte si zahar conform instructiunilor de pe plic, apoi le lasi sa se raceasca. In budinca rece adaugi margarina.
Asamblare prajitura. Iei 3 bucati de foaie galbena. Pui o bucata, apoi crema si 3 betisoare negre, iar crema, 2 betisoare, crema, 1 betisor, iar pe margini asezi celelalte 2 bucati de foaie, asa incat sa formezi un triunghi. La fel procedezi si cu celelalte 3 bucati de foaie galbena si cu restul de 6 betisoare.
Glazura. Din zaharul pudra, 2 linguri cacao, 3 linguri de apa clocotita si 3 linguri de ulei, amestecate energetic, rezulta o glazura pe care o intinzi pe peretii triunghiului.
Vor rezulta doua case de padurar mai mici sau una mai mare.
Poti dubla cantitatile pentru a obtine 4 case de padurar.