Retete

Diverse

Gazpacho cu pepene rosu

Descriere

Gazpacho ca gazpacho, se amesteca rosii, ardei gras, ceapa si usturoi, toate ingredientele bagate la blender, se tine la rece cateva ore si se serveste cu crutoane.

Dar gazpacho cu pepene rosu, o nebunie de supa.

Cat suntem in plin sezon nu ne lipseste pepene din casa, mancat ca atare, pus in limonada sau smoothie-uri, el face parte din familie. Faptul ca a facut fata si la masa de pranz are nota maxima din partea mea.

Ingrediente
Mod preparare

Amestecam toate ingredientele in blender, mai putin uleiul. Acesta il adaugam la sfarsit, putin cate putin.

Puteti pune mai multa sau mai putina apa in functie de consistenta dorita.

Inainte de a servi Gazpacho-ul cu pepene, il lasam la frigider cel putin 1 ora.

Se consuma rece, cu crutoane. Inainte de servire, putem adauga si doua sau trei cuburi de gheata.

 

Sa aveti pofte racoroase!

Din aceeasi categorie

Diverse Rondele de mar cu unt de arahide

Rondele de mar cu unt de arahide

Gratie untului de arahide pe care il contine, acesta combinatie este foarte satioasa si iti furnizeaza energia de care ai nevoie.

Citeste mai mult

Diverse Terci de ovaz cu banane si nuci (Porridge)

Terci de ovaz cu banane si nuci (Porridge)

Porridge - fulgii de ovaz sunt ideali pentru micul dejun, deoarece sunt hranitori si cresc senzatia de satietate.

Citeste mai mult

Diverse Spanac cremos cu ou si smantana

Spanac cremos cu ou si smantana

Spanac cremos cu ou si smantana

Citeste mai mult

Diverse Crema rapida cu fructe de padure

Crema rapida cu fructe de padure

Crema rapida cu mascarpone, frisca si fructe de padure, o reteta simpla si gustoasa, care se face in 10 minute.

Citeste mai mult

Diverse Chiftelute in bacon

Chiftelute in bacon

Chiftelute in bacon. Ideale sa se pregateasca din carne rosie mai slaba, fiindca stratul de bacon de deasupra nu le lasa sa se usuce.

Citeste mai mult

Diverse Salau cu sos de unt si lamaie

Salau cu sos de unt si lamaie

Salau cu sos de unt si lamaie, un fel de mancare delicios si rapid

Citeste mai mult