Crema rapida cu fructe de padure Andreea Diverse Afisari: 1647 9 iulie 2020 Descriere Crema rapida cu mascarpone, frisca si fructe de padure, o reteta simpla si gustoasa, care se face in 10 minute. Se poate face cu gem, fructe proaspete sau din compot, cu orice fel de fructe. Crema aceasta e minunata la orice fel de torturi, prajituri, cupcakes, fursecuri, sau se poate servi la cupe, sau se baga la congelator si se serveste ca o inghetata. Se poate folosi orice fel de gem sau dulceata aveti in casa, dar trebuie sa fie dat prin blender, ca sa obtineti o pasta fina. Frisca si crema mascarpone trebuie sa fie reci, de la frigider. Daca frisca nu este indulcita, adaugati 1-2 linguri de zahar, dupa gust. Obligatoriu se foloseste frisca naturala! Ingrediente 100 g gem 250 g mascarpone 300 ml frisca lichida Mod preparare Frisca, impreuna cu mascarpone se bat, pana cand se obtine o crema ferma. Apoi se adauga gemul si se amesteca totul. In mai putin de 10 minute, se obtine o crema minunat de frumoasa si de gustoasa. Din aceeasi categorie 29 martie 2022 Diverse Crackers / saratele cu seminte Reteta saratele/crackers cu seminte, pentru a prepara si pentru a consuma gustari mai sanatoase decat cele din comert Citeste mai mult 21 noiembrie 2021 Diverse Rondele de mar cu unt de arahide Gratie untului de arahide pe care il contine, acesta combinatie este foarte satioasa si iti furnizeaza energia de care ai nevoie. Citeste mai mult 21 februarie 2021 Diverse Sandwich cu avocado si ou posat Stii ce merge bine la micul dejun? Niste oua gatite delicios. Dar stii ce merge si mai bine?Un sandwich cu avocado si ou posat. Citeste mai mult 9 decembrie 2020 Diverse Terci de ovaz cu banane si nuci (Porridge) Porridge - fulgii de ovaz sunt ideali pentru micul dejun, deoarece sunt hranitori si cresc senzatia de satietate. Citeste mai mult 13 octombrie 2020 Diverse Spanac cremos cu ou si smantana Spanac cremos cu ou si smantana Citeste mai mult 7 iulie 2020 Diverse Chiftelute in bacon Chiftelute in bacon. Ideale sa se pregateasca din carne rosie mai slaba, fiindca stratul de bacon de deasupra nu le lasa sa se usuce. Citeste mai mult