Cascaval pane Andreea Diverse Afisari: 1050 3 mai 2020 Descriere Cascaval pane, un preparat simplu ce necesita putine ingrediente. Cea mai importanta e crusta aurie de pesmet Ingrediente 3 oua 10 linguri pesmet 5-6 linguri faina 400 gr cascaval Mod preparare Taie feliile de cascaval de 0.5-0.7 cm grosime. Daca preferi sa obtii forme triunghiulare, taie cascavalul pe latura mai lata, apoi taie fiecare felie pe diagonala. Da feliile rand pe rand prin faina, ou, pesmet, ou din nou si apoi prin pesmet. Pune-le la prajit cate 1-2 minute pe fiecare parte intr-o tigaie, in baie de ulei, pana devin aurii. Cascavalul pane se serveste cu salata, piure de cartofi, pui shanghai, etc. Pofta buna! Din aceeasi categorie 29 martie 2022 Diverse Crackers / saratele cu seminte Reteta saratele/crackers cu seminte, pentru a prepara si pentru a consuma gustari mai sanatoase decat cele din comert Citeste mai mult 21 noiembrie 2021 Diverse Rondele de mar cu unt de arahide Gratie untului de arahide pe care il contine, acesta combinatie este foarte satioasa si iti furnizeaza energia de care ai nevoie. Citeste mai mult 21 februarie 2021 Diverse Sandwich cu avocado si ou posat Stii ce merge bine la micul dejun? Niste oua gatite delicios. Dar stii ce merge si mai bine?Un sandwich cu avocado si ou posat. Citeste mai mult 9 decembrie 2020 Diverse Terci de ovaz cu banane si nuci (Porridge) Porridge - fulgii de ovaz sunt ideali pentru micul dejun, deoarece sunt hranitori si cresc senzatia de satietate. Citeste mai mult 13 octombrie 2020 Diverse Spanac cremos cu ou si smantana Spanac cremos cu ou si smantana Citeste mai mult 9 iulie 2020 Diverse Crema rapida cu fructe de padure Crema rapida cu mascarpone, frisca si fructe de padure, o reteta simpla si gustoasa, care se face in 10 minute. Citeste mai mult